Blogilinjalla: Toni

Loppu ajatuksia

Tämä päivitys on viimeiseni, ainakin tällä alustalla. Olen nyt blogannut n. 2 kk ja tämä on kokemuksena ollut aivan loistava ja opettavainen.

Alku oli vähän hankalaa kun en ollut kirjoittanut mitään vuosiin, pelkäsin vähän myös kun olin kirjoittanut ensimmäisen päivityksen / jutun tukilinjan lehteen että keksinkö tai löydänkö tarpeeksi aiheita mutta toisin kävi. Olen käsitellyt aiheita laidasta laitaan, musahommista Emmi gekkoon.

Kuitenkin kaikki aiheet käsittelevät minulle tärkeitä asioita ja sellaisia jotka liittyvät omaan elämääni. Olen katsonut myös vähän mitä muut tukilinja blogaajat ovat kirjoittaneet mutta olin päättänyt pari asiaa kun aloitin, eli en lainaa muiden aiheita ja että en ala omia terveyteeni liittyviä asioita avaamaan näissä blogaeissa.

Musahommissa olen ainakin henkilökohtaisesti menestynyt vaikka tuotantoa ei ole vielä myyty tms, sillä olen saanut tehtyä itse hyvää musiikkia mikä on ollut pitkään jo haaveena.
Olen kiitollinen Tukilinja Rylle heidän antamaansa avustukseen sillä ilman sitä tämä musiikinteko harrastus ja muu siihen liityvää ei olisi ikinä onnistunut.

Ajatuksena tämän jälkeen on myös aloittaa pitämään omaa blogia luultavasti musahommista, esimerkiksi blogspotissa.

Loppuun vielä kiitos Tukilinjalle avustukesta ja tästä mahdollisuudesta tutustua blogaamisen maailmaa.

kevät terveisin, Toni S ja Emmi 😀