Ryhdy lahjoittajaksi

Lahjoittamalla tuet vammaisten ja pitkäaikaisesti toimintarajoitteisten henkilöiden koulunkäyntiä, harrastamista, opintoja ja työllistymistä.

Ole mukana muutoksessa

Valitse sinulle sopiva tapa auttaa!

Tee kuukausilahjoitus

Tule mukaan ja anna panoksesi suomalaiseen unelmaan: yhdenvertaisiin mahdollisuuksiin kaikille. Apuraha opintoihin tai harrastukseen avaa vähävaraiselle, vammaiselle lapselle tai nuorelle tärkeitä ovia. Työikäiselle hyvä työväline on avain itsensä työllistämiseen.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Tee kertalahjoitus

Monessa perheessä jo viidenkympin kausimaksu tai varustehankinta voi estää lapsen harrastuksen aloittamisen. Anna ilon loistaa ja osallistu tärkeisiin hankintoihin!

Tee kertalahjoitus

Anna isompi lahjoitus

Haluatko tehdä kestävän muutoksen toisen ihmisen elämään? Kanavoi merkkipäivämuistamiset tai yrityksen jouluraha Tukilinjan apurahoihin. Se tuo hyvän mielen kaikille!

 

Ota yhteyttä lahjoittajapalveluun

Koe ilo hyvästä elämästä!

Miltä tuntuu saada mahdollisuus osallistua siinä, missä muutkin? Videoesittelyssä Kamu-ravintola, joka tarjoaa töitä yli kymmenelle kehitysvammaiselle työntekijälle. Tukilinjan apurahan tuella he pääsivät tärkeälle opintomatkalle.

Keitä Tukilinja tukee?

Tukilinjan apurahat on tarkoitettu henkilöille, joilla on pitkäaikainen fyysinen tai psyykkinen toimintarajoite, joka vaikeuttaa arjessa toimimista. Liikunta- tai aistivamman ohella tällaisen rajoitteen voi aiheuttaa pitkäaikaissairaus, mielenterveysongelma tai neurologinen poikkeavuus.

Apurahat suunnataan ensisijaisesti vähävaraisille, Suomessa pysyvästi asuville, toimintarajoitteisille yksityishenkilöille. Niitä voidaan myöntää myös pienten yhteisöjen toimintaan. Lisäksi Tukilinja jakaa apurahoja ja palkintoja yhteistyössä muiden vammaisalan toimijoiden kanssa.

Tutustu apurahoihin