Ryhdy lahjoittajaksi

Lahjoittamalla tuet vammaisten ja pitkäaikaisesti toimintarajoitteisten henkilöiden koulunkäyntiä, harrastamista, opintoja ja työllistymistä.

Ole mukana muutoksessa

Valitse sinulle sopiva tapa auttaa!

Tee kuukausilahjoitus

Tule mukaan ja anna panoksesi suomalaiseen unelmaan: yhdenvertaisiin mahdollisuuksiin kaikille. Apuraha opintoihin tai harrastukseen avaa vähävaraiselle, vammaiselle lapselle tai nuorelle tärkeitä ovia. Hyvä työväline on avain itsensä työllistämiseen.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Tee kertalahjoitus

Monessa perheessä jo viidenkympin kausimaksu tai varustehankinta voi estää lapsen harrastuksen aloittamisen. Anna ilon loistaa ja osallistu tärkeisiin hankintoihin!

Tee kertalahjoitus
Kaksi poikaa kirjastossa. Toinen heistä istuu pyörätuolissa.

Yritysyhteistyö

Haluaako yrityksesi mukaan toteuttamaan tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa, jossa mahdollisimman monella on tasapuoliset toimintamahdollisuudet? Tutustu yritysystävyyteemme ja muihin yritysyhteistyön muotoihin.

Lue lisää

Muut lahjoitusmuodot

Haluatko tehdä kestävän muutoksen toisen ihmisen elämään? Kanavoi merkkipäivämuistamiset tai yrityksen jouluraha Tukilinjan apurahoihin. Se tuo hyvän mielen kaikille!

Lue lisää
Lapsen kiitoskirje saamastaan tietokoneesta.

Tilaa Tukilinja-lehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä laadukas lukupaketti avaa sinulle yhteyden tuen saajiin ja kertoo iloisia uutisia siitä, miten apurahamme tekevät haaveet todeksi!

Tilaa Tukilinja

Mihin lahjoituksesi menee?

Tukilinjan apurahoja on myönnetty jo vuodesta 1996 ja Tukilinja-säätiö on tällä hetkellä merkittävin apurahojen myöntäjä vammaisalalla. Säätiön yhteistyökumppaneihin kuuluvat Paralympiakomitea, Kynnys ry ja Suomen Vammaistutkimuksen Seura ry, ja se on Vastuullinen lahjoittaminen ry:n (VaLa) jäsen. Saat tukitoiminnastamme seikkaperäistä tietoa Tukilinja-lehdestä, josta näet aina myös viimeisimmät tukikohteet. Lehden kaikki numerot uusinta lukuunottamatta ovat luettavissa näiltä nettisivuilta. Meidän kauttamme lahjoituksesi menee varmasti perille sinne, missä sitä eniten tarvitaan!

Vastuullinen lahjoittaminen -logo

Keitä Tukilinja tukee?

Tukilinjan apurahat on tarkoitettu henkilöille, joilla on pitkäaikainen fyysinen tai psyykkinen toimintarajoite, joka vaikeuttaa arjessa toimimista. Liikunta- tai aistivamman ohella tällaisen rajoitteen voi aiheuttaa pitkäaikaissairaus, mielenterveysongelma tai neurologinen poikkeavuus.

Apurahat suunnataan ensisijaisesti vähävaraisille, Suomessa vakituisesti asuville, toimintarajoitteisille yksityishenkilöille. Niitä voidaan myöntää myös pienten yhteisöjen toimintaan. Lisäksi Tukilinja jakaa apurahoja ja palkintoja yhteistyössä muiden vammaisalan toimijoiden kanssa.

Tutustu apurahoihin