Blogit

Tukilinja mukana menossa

Tukilinjalla tapahtuu jotain joka päivä. Tervetuloa mukaan!

Näiden sivujen Blogilinjalla-blogissa vaihtuvat vierasbloggarit kertovat elämästään toimintarajoitteen kanssa. Tukipointti-blogissa raotamme tukityön arkea ja Lukijafoorumi-blogissa ovat  äänessä lukijakirjeiden lähettäjät. Moni heistä on apurahan saaja.

Tuoreimmat vinkit sekä kotimaan että maailman vammaisalan uutisista ja ilmiöistä löydät Tukilinjan Facebook-sivulta. Vinkkaamme siellä etenkin sellaisista median, taiteen ja viihde-elämän uutuuksista, joissa toimintarajoitteet ovat mielenkiintoisella tavalla esillä. Löydät meidät myös Instagramista ja YouTubesta. Jaa meille omatkin löytösi!

Alla tuoreimmat blogipostaukset:

Kategoria: Blogilinjalla: Katariina

Katariina 15v: Haluan pelastaa maailman!

Kun olin 15 -vuotias astelin Tamperetalon lavalle pitämään puhetta. Oli Suuri Tasa-arvojuhla ja katsojia oli paljon. Minua jännitti, mutta halusin todellakin pitää puheen, koska aihe oli tärkeä.

Lue lisää
Kategoria: Blogilinjalla: Katariina

Kauhunhetkiä karnevaalissa

Huvipuistopäivä oli lopuillaan ja olimme suunnitelleet, että käymme vielä muutamassa laitteessa, sitten lähdemme syömään ja ajamme kotiin. Tapahtui kuitenkin se, mitä moni Touretten kanssa elävä pelkää.

Lue lisää
Kategoria: Blogilinjalla: Katariina

Hammaslääkärissä Touretten kanssa – Mahdoton yhdistelmä?

Kävin keskiviikkona hammaslääkärissä. Listasin tähän asioita, joita mielestäni hammaslääkärissä tai hammastarkastuksessa ammattilaisten kannattaa ainakin ottaa huomioon, jos potilaalla on Tourette.

Lue lisää
Kategoria: Blogilinjalla: Katariina

Ylioppilaskirjoitukset ja Tourette

Ylioppilaskirjoitukset ovat jännittävät ihan kenelle tahansa. Monella lukiolaisella kirjoituksiin liittyy myös ylimääräisiä jännityksen aiheita.

Lue lisää
Kategoria: Blogilinjalla: Jenniina

Kiitos seurasta!

Pari kuukautta bloggailua on vierähtänyt nopeasti! Korona heitteli kapuloita rattaisiin, mutta muutoin mukavissa merkeissä on kesä kääntynyt syksyksi ja Lapissa…

Lue lisää