Blogit

Tukilinja mukana menossa

Tukilinjalla tapahtuu jotain joka päivä. Tervetuloa mukaan!

Näiden sivujen Blogilinjalla-blogissa vaihtuvat vierasbloggarit kertovat elämästään toimintarajoitteen kanssa. Tukipointti-blogissa raotamme tukityön arkea ja Lukijafoorumi-blogissa ovat  äänessä lukijakirjeiden lähettäjät. Moni heistä on apurahan saaja.

Tuoreimmat vinkit sekä kotimaan että maailman vammaisalan uutisista ja ilmiöistä löydät Tukilinjan Facebook-sivulta. Vinkkaamme siellä etenkin sellaisista median, taiteen ja viihde-elämän uutuuksista, joissa toimintarajoitteet ovat mielenkiintoisella tavalla esillä. Löydät meidät myös Instagramista ja YouTubesta. Jaa meille omatkin löytösi!

Alla tuoreimmat blogipostaukset:

Kategoria: Blogilinjalla: J.H. Jylkkä

Henkisiä ongelmia

Kävelen lumimyrskyn keskellä. Monien kilometrien paksuinen jäätikkö natisee allani. Horisontissa näkyy korkean rakennuksen siluetti, joka muistuttaa etäisesti goottilaista katedraalia. Se…

Lue lisää
Kategoria: Blogilinjalla: J.H. Jylkkä

Teknisiä ongelmia

Varoitusmerkit vilkkuvat näytöillä. Ohjaamo tärisee voimakkaasti. Joulupukki on vyöttänyt itsensä kiinni istuimeen ja pitää tiukasti kiinni ohjaussauvasta. Hän huutaa samalla…

Lue lisää
Kategoria: Lukijafoorumi

Onko vamma kärsimys?

Meillä on 2 aikuista, kehitysvammaista lasta, joista toinen on vaikeasti kehitysvammainen ja toinen keskiasteisesti vammainen. En ole koskaan ajatellut heidän kärsivän vammaisuudestaan.

Lue lisää