Blogit

Tukilinja mukana menossa

Tukilinjalla tapahtuu jotain joka päivä. Tervetuloa mukaan!

Näiden sivujen Blogilinjalla-blogissa vaihtuvat vierasbloggarit kertovat elämästään toimintarajoitteen kanssa. Tukipointti-blogissa raotamme tukityön arkea ja Lukijafoorumi-blogissa ovat  äänessä lukijakirjeiden lähettäjät. Moni heistä on apurahan saaja.

Tuoreimmat vinkit sekä kotimaan että maailman vammaisalan uutisista ja ilmiöistä löydät Tukilinjan Facebook-sivulta. Vinkkaamme siellä etenkin sellaisista median, taiteen ja viihde-elämän uutuuksista, joissa toimintarajoitteet ovat mielenkiintoisella tavalla esillä. Löydät meidät myös Instagramista ja YouTubesta. Jaa meille omatkin löytösi!

 

Alla tuoreimmat blogipostaukset:

Kategoria: Blogilinjalla: Maria

Viimeistä viedään

Kaksi kuukautta kului ihan superäkkiä! Olisin vielä voinut pulputtaa vaikka miten paljon toisten mielestä enemmän tai vähemmän tärkeää asia. Minulle tärkeitä asioita ovat aiheet olleet kuitenkin. Kiitos kaikille lukijoille ja mahdollisimman ihanaa loppukesää teille kaikille!

Lue lisää
Kategoria: Blogilinjalla: Maria

Liikkumisesteisen identiteetti

On ollut jännä huomata tässä blogikirjoittelun ensimmäisen jo kuukauden jälkeen, että joidenkin ihmisten suhtautuminen itseen on muuttunut. Tulee kommentteja, että ”sä et varmaan enää pysty” ja jopa tarjotaan liikkumiseen tukea myös silloin kuin sitä ei itse tarvitsisi. Olen siis saanut liikkumisrajoitteisen identiteetin.

Lue lisää
Kategoria: Blogilinjalla: Maria

Bon Appétit !

Yksi elämän perustarpeista on syöminen, mutta joskus sekin tuntuu vain kovin hankalalta, etenkin, jos haluaisi syödä ihan niin sanottua ”kunnon ruokaa”.
Itse alusta loppuun tehtynä olisi helppo toteuttaa ruokavalio, kun osaa jo välttää sudenkuopat…

Lue lisää
Kategoria: Blogilinjalla: Maria

Kesän viimeinen sunnuntain synttärisankari – Pokku kakskytviis

Juuri äsken Pokku oli vielä 3-vuotias nuori hevosenalku ja nyt Pokku täytti jo 25-vuotta! Eläinten synttäripäivistä sitä aina tulee pohtineeksi… miten ”vanha” sitä itse jo onkaan! 

Lue lisää
Kategoria: Blogilinjalla: Maria

Ei tarvinnut uutta pettymystä kauaa odottaa

Eläkevakuutusyhtiön lisäksi Kela on laitos, joka ei petä miltei koskaan. Molemmissa laitoksissa on töissä lääkäreitä, joilla on kyky ihmeparantaa sairaat, ainaki paperilla, sillä ei minua ainakaan yhtään vähempää satu, kuin ennen heidän päätöstään.

Lue lisää
Kategoria: Blogilinjalla: Maria

Leuka rintaan ja nenä kohti uusia pettymyksiä!

Takana hiukan normaalia rankempi pitkä viikonloppu. Maanantai iltaan asti sain suonensiäisesti antibioottia kolmasti päivässä. Kaikki pakkotahtisuus ylipäänsä vie mehut ilman ylimääräisiä sairastelujakin

Lue lisää
Kategoria: Blogilinjalla: Maria

Pässien synttärijuhlaa sairaalakierteen lomassa

Kainuunharmaspässit Arvo ja Figaro täyttivät kolme vuotta. Herrat viettävät leppoisaa poikamieselämää poikaporukassa. Itse vierailin ensiavussa ja nyt käyn antibioottitipassa kolmasti päivässä.

Lue lisää