Blogilinjalla: Toni

Ajatuksia blogaamisesta.

Ajattelin että tämä blogi käsittelisi omaa blogaamistani ja ajatuksia siitä.

Tosiaan en omannut minkäänlaista kokemusta blogin pitämisestä ja somesta ainoastaan Facebook oli tuttu. Hiphop elämän sävel päivitys oli myös oma tekstini ja siihen käytin aika montaa “aihetta” tai asiaa ja olin sen jutun jälkeen vähän peloissani miten keksin uusia aiheita, mutta näin ei käynyt ja nyt ollaan muutamaa päivitystä vaille tehtynä koko homma.

Olen taas palannut “aallon harjalle” ja kirjoittamaan, missä omaan arvoni mukaan olen ihan hyvä. Ajatuksena tämän Tukilinja blogin jälkeen on pitää omaa blogia, jossa ajattelin keskittyä musa juttuihin. Lisäksi päätin jo alkuvaiheessa tässä Tukilinjan blogaamisessa että en käsittelisi kovinkaan tarkasti tai en ollenkaa omaa terveyteeni liittyviä asioita.

Aihealueet joita olen käsitellyt blogissa ovat tavalla tai toisella minulle tärkeitä asioita, kuten esimerkiksi leopardigekkoni Emmi, jonka elämästä voisi kirjoittaa enemmänkin. Blogeihini on mahtunut eri aiheita, laivamatkoista elokuviin ja peleihiin. Olen myös huomannut että kun on hyvä aihealue siitä pystyy helposti kirjoittamaan blogia.

Blogaamiseen olen käyttänyt 100% omia aiheita enkä perehtynyt aiempien blogilinjan blogaajien blogeihin juuri lainkaan.

Olen aina ollut hyvä puhumaan ja kirjoittamaan, suomeksi ja englanniksi ja voi olla että se jollain tasolla näkyy myös blogaamisessa, alkuun olin hiukan “jäässä” kirjoittamisen suhteen koska en ollut kirjoittanut kunnolla tietokoneella tai muutenkaan vuosiin.

blogi terveisin, Toni S.