Blogilinjalla: Eveliina

Kevättä kohti

Oli ihanaa nousta aamulla kun aurinko paistoi, se piristää mieltä kummasti. Itse tykkään keväästä ja kesästä kaikkein eniten. Pitkän synkän talven jälkeen kun näkee auringon se herättää minut kuin talviunesta ja vaikka vielä ei ole kevät on se lupaus tulevasta. Keväässä parasta on kun luonto erää henkiin, linnut palaa Suomeen ja kuulet taas lintujen laulua. Aurinko lämmittää jo ihanasti ja tarkenet ulkona keväisemmissä vaatteissa. Tähän on vielä aikaa…

Kesässä tykkään auringosta, lämmöstä ja valoisista öistä. Parasta tekemistä kesässä on mökkeily, uiminen ja saunominen. Meillä ei ole omaa mökkiä joten olemme monesti vuokranneet mökin. Mökillä pääsee rentoutumaan ja unohtamaan arjen kiireet sekä pääsee pois kaupungin hälystä.

Kevään tultua alkaa parvekekausi.  Sään lämmetessä pääsen siis nauttimaan asuntoni parvekkeesta. Kesäisin parvekkeesta tulee minulle toinen olohuone ja se onkin paras asia kodissani. Tykkään syödä aamupalan parvekkeella ja kuunnella musiikkia. Parvekkeella on ihanaa vain hengailla ja nauttia olosta syöden jäätelöä ja juoda juomaa. Parvekkeella tarkenee olla, vaikka ulkona muuten olisi vielä kylmempää. Edellisessä asunnossani ei ollut parveketta joten tämä on minulle vielä uutta. Kesällä pääsen myös tekemään erilaisia reissuja ja muutenkin helpompi liikkua. Vaikka suomen kesä on mitä on, silti se on parasta aikaa.

Nyt pitäisi vielä keksiä jokin järkevä lopetus tälle blogille ja päättää minun vierasbloggaamis jakso tyylillä. Tämä siis oli elämäni ensimmäinen kerta kun kirjoitin blogia ja on kyllä ollut mielenkiintoinen kokemus. Kun minua pyydettiin bloggaamaan mietin hetken että onko minusta tähän, onko minulla aikaa, saatikka keksinkö aiheita josta kirjoittaa. Jotkut aiheet hylkäsin kun en keksinytkään siitä tarpeeksi kirjoitettavaa, jotkut aiheet oli helpompia ja niistä riitti juttua. Olen kiitollinen Tukilinjalle tästä mahdollisuudesta kirjoittaa blogia ja puhelimesta johon sain apurahaa. Puhelin on helpottanut arkeani ja valokuvaus harrastustani. Blogin kirjoittaminen on tuonut uutta näkökulmaa sosiaalisen median maailmaan.

Kiitos lukemisesta ja hyvää kevään odotusta kaikille!