Blogilinjalla: Eveliina

Reissu Salattujen elämien synttäreille

Salatut Elämät on minun yksi lemppari TV sarja. Olen vuosia haaveilut että pääsisin johonkin Salkkareiden tapahtumaan mukaan. Nyt viimein se haave toteutui. Salatut elämät täytti 25 vuotta ja minä olin Tennispalatsissa paikanpäällä juhlimassa. 😍 Ensimmäinen jakso näytettiin televisiossa 25.1.1999. Olen nähnyt kaikki jaksot vaikka olinkin tuolloin alle kaksi vuotias, sarjaa näytetään uusintana niin usein.

Lähdin siskoni ja kahden kaverini kanssa junalla Helsinkiin. Matka meni rattoisasti korttia pelaten ja jutellen. Perille päästyämme kävimme syömässä ja ehdimme hetken huilata hotellilla ennen kuin suuntasimme Tennispalatsille.

Paikalla oli todella paljon porukkaa ja tietenkin eturivipaikat punaisen maton juhlallisuuksia varten täyttyi nopeasti. Harmittaa hieman että emme olleet ajoissa paikalla siksi punaisen maton tapahtumat jäi näkemättä. Kuulin kyllä mitä tapahtui mutta innokkaimmat fanit olivat olleet ajoissa paikalla ja saivat parhaat paikat. Sarjassa Aki Nikkistä näyttelevä Sami Uotila ja Linda Eerikäistä näyttelevä Monika Lindeman juonsivat juhlan ja tekivät sen mielestäni loistavasti. He haastattelivat kollegoitaan punaisella matolla ja kaikki lauloimme yhdessä onnittelulaulun.

Seuraavaksi siirryimme saleihin odottamaan live streamin alkua, jossa juontajat esittivät yleisön kysymyksiä näyttelijöille. Mutta ennen tätä näyttelijät kiersivät saleissa moikkaamassa meitä. Tärkeintä minulle oli nähdä Seppo Taalasmaata näyttelevä Jarmo Koski, joka onneksi tuli käymään juuri meidän salissa. Live streamin jälkeen katsottiin juhlajakso. Olihan se hienoa katsoa lempparisarjaa isolta valkokankaalta. Vaikka näin vain muutaman näyttelijän oli tilaisuus silti kiva.

Minun suosikki hahmoni vuosien varrelta ovat Noora Autio eli Olga Temonen, Seppo Taalasmaa eli Jarmo Koski, Ulla Taalasmaa eli Maija-Liisa Peuhu, Romeo Aro eli Constantinos “Gogi” Mavromichalis ja Jiri Viitamäki eli Mikko Parikka. Kaikki he ovat nykyään muissa hommissa eivätkä enää näyttele sarjassa.

 


Salkkareiden 25 vuotis synttäreihin osallistuminen piristää mieltä vielä pitkään.
Toivottavasti Salatut elämät jatkuisi vielä ainakin toiset 25 vuotta.
Se jää nähtäväksi. Salkkarit on kuitenkin kuulunut minun arki iltoihini vuosikausia, joten mitä ihmettä katsoisin arki iltoina jos Salatut elämät yhtäkkiä loppuisi.