Blogilinjalla: Eveliina

Jotain uutta ja jotain vanhaa!

Mulla ei ole ollut tapana tehdä mitään uudenvuoden lupauksia, enkä niitä nytkään tehnyt. Se ei vaan ole minun juttu. Monet tekee lupauksiksi mm. tänä vuona syön terveellisemmin, lisään liikuntaa, aloitan uuden harrastuksen, vietän enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa. Nämä asiat ovat osa elämääni  jo muutenkin, enkä ole oikein keksinyt mitä voisin lisätä arkeeni. Olen ihan tyytyväinen tähän mitä minulla nyt on, kaikkeen siihen mihin pystyn itse vaikuttamaan.

Tämän vuoden suunnitelmat ovat aikalailla samanlaiset kuin viime vuonna. Aion viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa sekä käydä keikoilla ja erilaisissa tapahtumissa. Jatkan terveellisen ruokavalion noudattamista ja liikun aina mahdollisuuksien mukaan. En kuitenkaan ota liikaa stressiä ruokavalion ja liikunnan suhteen koska elämästä pitää myös nauttia. Jatkan arjen pikkuasioista nauttimista ja pyrin elämään ilon kautta!

Mahtuu tähän vuoteen myös jotain uuttakin minulle. Tänä vuonna aloitan työt nuorten aikuisten kerhossa toisena ohjaajana. Töitä on luultavasti 1-2 kertaa kuukaudessa, eli ei mitään kovin raskasta, mutta pientä vaihtelua minulle. Olen aikaisemmin ollut kerhon ohjaajana 1-3 luokkalaisille, joten on hyvä saada uusia kokemuksia eri ikäisten ryhmän ohjaamisesta. On myös kiva päästä pitkästä aikaan töihin ja pitää ammattitaitoa yllä. Kävin itse alkuun kerhossa ryhmäläisenä ja sitten minulle ehdotettiin että jos alkaisin ohjaamaan ryhmää. Olen ollut aktiivisena mukana heidän toiminnassa ja se huomattiin. Kun annat itsestäsi positiivisen kuvan, saatat saada yllättäviä mahdollisuuksia joita et ole osannut toivoa.

Vaikka -25 asteen pakkasessa on ihanaa suunnitella kesää, niin korona on opettanut että suunnitelmat voivat muuttua, eikä siksi uskalla kaikkea lyödä lukkoon. Mahdollisista kesäfestareista haaveilu auttaa silti pitämään mielen virkeänä. Kesään on vielä pitkä aika ja talveakin on vielä jäljellä. Käperryn siis peiton alle haaveilemaan kesästä ja lämpimästä.

Mukavaa alkanutta vuotta teille kaikille.