Tukipointti

Tukilinja-apurahan sähköinen hakemuslomake.

Uudet nettisivut uudistavat myös tukitoimintaa

Tervetuloa Tukipointti-blogiin!

Täältä voit jatkossa lukea lehdessä julkaistujen Tukipointti-juttujen lisäksi myös muita tukitoiminnan koordinaattorien kirjoituksia. Tukilinjan twitteriä seuraavat ovatkin ehkä huomanneet, että tukitoiminta on saanut uuden kasvon vastaamaan yksityishenkilöiden apurahoista. Kirsi Tuovinen aloitti tammikuun lopussa Saija Huurinaisen äitiyslomansijaisena. Kirsi esittäytyy myöhemmin täällä blogissa ja lehden sivuilla.

Tutustuitko jo Apurahat-osioon nettisivuillamme? Nettisivu-uudistuksen myötä myös tukitoiminta uudistuu. Suurimpana uudistuksena sivuilla on nyt sähköiset hakulomakkeet tuen hakemista varten. Kannattaa tutustua hakulomakkeeseen ennen hakemuksen täyttämistä, ja valmistella etukäteen kaikki tarvittavat tiedot ja liitteet hakemukseen. Tämän jälkeen hakemuksen täyttämisen pitäisi olla helppoa. Hakemuksen pystyy lähettämään Tukilinjaan suoraan nettisivujen kautta, ja kun siinä on mukana kaikki tarvittavat liitteet, niin toiveenamme on että hakemusten käsittely nopeutuu ja helpottuu. Netin kautta lähetetyt hakemukset menevät suoraan tukitoiminnan koordinaattoreille, ja ne käsitellään luottamuksellisesti.

Otamme yhä kuitenkin vastaan hakemuksia myös entiseen tapaan vapaamuotoisina, vaikkapa ruutupaperille kirjoitettuina, kirjeinä. Lähetä siis postia, jos hakemuksen lähettäminen netissä ei ole mahdollista. Silloin kannattaa kuitenkin olla tarkkana, että kaikki hakemuslomakkeessa ja –ohjeissa vaaditut tiedot ovat mukana hakemuksessa.

Olemme pyrkineet selkeyttämään hakuohjeita. Tietoa tuen hakemisesta ja myöntämisestä on nyt laajemin ja tarkemmin saatavilla kuin aiemmin. Olemme pyrkineet kiinnittämään huomiota myös ohjeiden selkeyteen.

Sivuille on myös uutena tullut Usein kysytyt kysymykset –osio, josta voit mennä etsimään vastauksia tuen hakemiseen ja –myöntämiseen liittyvissä kysymyksissä. Jos osiosta ei löydy vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen, me tukitoiminnassa vastaamme kysymyksiin mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä!

Sara Liukkonen