Tukipointti

Työpöytä, jonka päällä on tietokone sekä erilaisia toimistotarvikkeita.

Töihin Tukilinjaan

Istun bussissa hieman hermostuneena mutta uteliaana. Keula näyttää kohti Helsingissä sijaitsevaa Hermannia, jossa on pian alkamassa Tukilinjan työhaastattelu. Oven takaa kuuluu puheensorinaa ja lahjoittajapalvelun Sanna avaa oven. Jännitys häviää nopeasti leppoisan tunnelman saattamana.

Kysymyksiä satelee ja pyrin punnitsemaan sanojani tarkasti. Haluan olla asiantunteva, mutta en myöskään liioitella osaamistani. Keskustelu etenee sujuvasti muutamista hankalista kohdista huolimatta. Pian haastattelu onkin jo ohi.

Jonkin ajan kuluttua saan kutsun johtoryhmän haastatteluun. Ensimmäinen mielikuva tällaisesta haastattelusta on, että pitkän pöydän toisella puolella istuu ihmisiä kädet puuskassa myrskyn merkkinä. Ainakin itse sain tällaisia ”varoituksia” kertoessani tulevasta koitoksestani.

Haastattelutilanne ei kuitenkaan ollut sellainen, ei sinne päinkään. Tosin neuvotteluhuoneen pöytä oli pitkä, mutta ilmapiiri oli erittäin mukava. Minulle tuli ajatus siitä, että tänne olisi kyllä mukavaa päästä töihin.

Parin viikon kuluttua puhelimeni soi ja saan tiedon, että minut on valittu Tukilinja-säätiön uudeksi markkinointikoordinaattoriksi.

Marraskuun puolivälissä aloitan työn täynnä intoa uuden edessä. Läpikäytäviä asioita on paljon, mutta työkaverini ovat alansa rautaisia ammattilaisia ja pääsen nopeasti kärryille. Toimiala on minulle jo osittain tuttu viestinnän opintojen ja etuuskäsittelyn työhistorian vuoksi. Nyt voin yhdistää näitä kahta kokemusta. Saan monia ideoita, joita haluan lähteä viemään eteenpäin.

Viihdyn työssäni mainiosti ja olen oppinut lyhyessä ajassa todella paljon. Toivottavasti työkaverinikin ovat oppineet minulta jotain. Uskon, että sitä kautta työyhteisö kehittyy parhaiten. Tärkeää on hyvä yhteishenki, yhteistyö sekä luottamus työtovereiden välillä. Koen, että nämä asiat Tukilinjalla toimivatkin. On hienoa työskennellä ammattitaitoisten ja mukavien työkavereiden kanssa tärkeän asian puolesta!

Olen aloittanut viestinnän kehittämisen tiimini tuella. Yksi tärkeimmistä osa-alueista on somekanavien uudistaminen tuomalla niihin enemmän tietoa apurahojen käyttökohteista ja muista ajankohtaisista asioita. Kannustan siis lämpimästi tutustumaan Tukilinjan Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin. Löydät ne nimellä Tukilinja.

Toivotan kaikille lehden lukijoille hyvää uutta vuotta 2023! 😊

Teemu

Markkinointikoordinaattori