Tukipointti

Muistathan lähettää tukihakemuksesi liitteet

Sähköisen hakulomakkeen käyttöönottamisen myötä tukitoimintaan saapuu yhä enemmän hakemuksia, joista tarvittavat liitteet puuttuvat. Tutustuthan siis hakuohjeisiin ennen lomakkeen täyttämistä. Hakukohteen mukaisista hakuohjeista löydät tiedon tarvittavista liitteistä.

Voit tallentaa hakemuksen liitteet kuva- tai pdf-tiedostoiksi ja ladata ne sähköiseen hakemukseesi. Tässä tapauksessa valitse sähköisestä hakulomakkeesta liitteiden toimitustavaksi kohta ”sähköisesti tämän hakemuksen liitteinä”. Jos toimitat osan liitteistä myöhemmin, mainitse asiasta hakemuksen tekstikentässä.

Mikäli lähetät sähköisen hakemuksen liitteet myöhemmin, valitse silloin sähköisestä hakulomakkeesta liitteiden toimitustavaksi kohta ”sähköpostilla tai postitse myöhemmin”. Voit toimittaa liitteet jälkikäteen joko sähköpostitse tai postitse.

hakulomake_kuva

Jos olet ilmoittanut sähköisessä hakulomakkeessa lähettäväsi liitteet myöhemmin, hakemuksesi käsittely alkaa vasta niiden saavuttua. Hakemus raukeaa ilman eri ilmoitusta, ellei liitteitä ole toimitettu 6 kk kuluessa.

Lähetämme hakijalle lisäselvityspyynnön, jos hakemuksen käsittelyä varten tarvitaan lisätietoja tai liitteitä. Jatkamme hakemuksen käsittelyä, kun lisäselvitykset ovat saapuneet. Pyydetyt lisäselvitykset tulisi toimittaa 6 kuukauden kuluessa lisäselvityspyynnön lähettämisestä, sillä muuten hakemus raukeaa.

Jos hakija on luvannut toimittaa sähköisen hakemuksen liitteet myöhemmin, emme lähetä hakijalle lisäselvityspyyntöä. Jäämme silloin odottamaan hakemuksen liitteitä.

Tukitoiminnan koordinaattori
Kirsi Tuovinen