Tukipointti

Kaksi lasta istuu sylikkäin pyörätuolissa ja lukevat kirjaa

Lahjoittajatkin mukaan yhteistyöhön

TARKKASILMÄISIMMÄT Tukilinja-lehden lukijoista ovat varmasti jo huomanneet, että lehden takakansi on uudistunut: sinne on ilmestynyt Tukilinja-säätiön keräysilmoitus. Osa teistä on voinut jo vastaanottaa lehtemme puhelinmarkkinoijan puhelun, jossa on tarjottu lehtitilauksen ohella myös mahdollisuutta tehdä lahjoitus apurahatoimintamme tukemiseksi.

Viime keväänä haimme ensimmäistä kertaa Poliisihallitukselta rahankeräyslupaaa keräys alkoikin loppusyksyllä. Muutaman ensimmäisen kuukauden jälkeen voimme iloisena kertoa, että tämä meille uusi varainhankintamalli on lähtenyt mukavasti käyntiin ja tuottanut jo kaivattua lisätukea apurahatoiminnallemme. Olemme kyllä aikaisemminkin ottaneet vastaan yksityishenkilöiden ja yritysten meille oma-aloitteisesti tarjoamia lahjoituksia. Keräyslupa mahdollistaa kuitenkin sen, että voimme nyt tarjota tätä mahdollisuutta myös itse ja tehdä lahjoittamisen aiempaa helpommaksi.

KERÄYKSEN ALKUTAIPALEELLA tarjoamme lahjoittajille kaksi vaihtoehtoa: kertalahjoittamisen ja pidempiaikaisen kuukausilahjoittamisen. Molemmat ovat mahdollisia paitsi puhelinmarkkinoijan kanssa lahjoituksesta sopien myös nettisivujemme Lahjoita-osion kautta. Toistuvan lahjoitussumman vaihtoehdot ovat 10, 17 ja 25 euroa.

Kertalahjoitukseenkin on tarjolla valmiita vaihtoehtoja 10 eurosta aina 100 euroon asti. Koska kaikki lahjoittajat eivät ole Tukilinja-lehden tilaajia, tarjoamme kuukausilahjoittajille tuoreimmat tukitoiminnan kuulumiset jokaisen laskun liitteenä tulevan uutiskirjeen muodossa. Näin hekin tietävät, mihin heidän lahjoituksensa käytetään. Onneksi hyvät uutiset eivät vanhene, joten lehti palvelee myös heitä. Kaikki Tukilinja-lehden numerot ovat tuoreinta lukuun ottamatta nettisivuillamme maksutta luettavissa. Näin tarkempi tutustuminen toimintaamme on aina mahdollista.

KERÄYKSEN KÄYNNISTYMINEN ei tarkoita, että olisimme lopettamassa yhteiskuntaan vaikuttamista tämän käsissänne olevan aikakauslehden kautta, jolle on muodostunut jo vahva jalansija yhteiskunnallisessa keskustelussa vammaisten ihmisten puolestapuhujana. Tarkoituksena on pikemminkin laajentaa tukemisen mahdollisuuksia tarjoamalla vaihtoehto myös niille, jotka syystä tai toisesta eivät halua lehteä itselleen luettavaksi.

LAHJOITTAJIA VARTEN olemme avanneet lahjoittajapalvelun, joka palvelee sekä sähköpostitse osoitteessa että puhelimitse numerossa 09 4155 1510.

Loppuun vielä lämmin kiitos kaikille Tukilinja-lehden tilaajille ja lahjoittajille siitä, että tavalla tai toisella olette toiminnassamme mukana! Yhdessä voimme tehdä maailmasta hieman paremman paikan kaikille.

Kesäisin terveisin,

Sanna
Tukilinjan lahjoittajapalvelu