Startti-stipendien saajat

Startti-stipendit on jaettu yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean kanssa. Lisätietoa Startti-stipendistä Suomen Paralympiakomitean sivuilta, ja hakuohjeet Tukilinjan sivuilla.

 

STARTTI-STIPENDIT SYKSY 2020

Yksilöhakijat:

Ruusunen E.
Stipendi oman jääkiekkokelkan hankintaan 24-vuotiaalle liikuntarajoitteiselle parajääkiekon harrastajalle, joka on tähän saakka pelannut lainakelkalla.

Aittokallio J.
Stipendi drag rasing -auton rakentamiseen henkilölle, joka liikkuu pyörätuolilla. Hän on aloittamassa kilpa-autoiluharrastuksen.

Väisänen M.
Stipendi pelivälineisiin ja harrastuspäivään osallistumiseen sähköpyörätuolilla liikkuvalle henkilölle, joka on aloittanut boccia-harrastuksen.

Kangasniemi L.
Stipendi ratsastusvarusteiden hankintaan 20-vuotiaalle pararatsastajalle, joka on valittu maajoukkueen kehitysryhmään.

Konashar M.
Stipendi omien pelivälineiden hankintaan 17-vuotiaalle nuorelle, joka on aloittamassa boccia harrastuksen.

Yhteisöhakijat:

OUKALI ry
Stipendi erityisryhmille suunnattujen asahi- ja jooga-videoiden tuottamiseen lihastautiyhdistykselle, joka on pilotoinut virtuaalista opetusta ryhmille, joiden vasta alkaneen harrastustoiminnan poikkeusolot uhkasivat lopettaa.

Riding Team Gold Horses
Stipendi rampin rakentamiseen ratsastusseuralle, joka haluaa avata toimintaansa myös vammaisille ratsastajille.

FC HAKA
Stipendi jalkapallovälineiden ja -varusteiden hankintaan erityisjalkapallojoukkueelle, joka on aloittanut uutena toimintana seurassa.

Feeniks Basket Unified
Stipendi koripallo välineiden ja varusteiden hankintaan unified-koripallojoukkueella, joka on alittanut uutena toimintana seurassa.

Porrassalmen Urheilijat 62
Stipendi väline ja varustehankintoihin jalkapalloseuralle, joka on perustamassa soveltavan liikunnan ryhmää.

Hämeenlinnan voimisteluseura ry
Stipendi välinehankintoihin voimisteluseuralle, joka on aloittanut special ryhmätoiminnan.

 

 

STARTTI-STIPENDIT KEVÄT 2020

Yksilöhakijat

Jokela J.
Stipendi taitoluistelun kuluihin 10-vuotiaalle koululaiselle, jolla on useita toimintakyvyn rajoitteita ja joka on aloittanut lajin tavoitteellisen harrastamisen.

Dahlgren K.
Stipendi varustehankintoihin liikuntarajoitteiselle henkilölle, joka harrastaa voimanostoa kilpatasolla.

Ramot A.
Stipendi kelkkajääkiekossa tarvittavan kelkan hankintaan 11-vuotiaalle koululaiselle, jolle oman pelikelkan hankinta on ajankohtainen.

Moilanen R.
Stipendi varustehankintoihin henkilölle, joka harrastaa tavoitteellisesti golfia ja aikoo aloittaa kilpailemisen elinsiirron saaneiden golfkisoissa.

Averjanov T.
Stipendi kotiharjoittelua edistävän pöytätennispöydän hankintaan henkilölle, jolla on oppimisen haasteita ja joka harrastaa lajia tavoitteellisesti.

Lehto M.
Stipendi oman pelikelkan hankintaan kelkkajääkiekkoa harrastavalle henkilölle, joka haluaa panostaa lajissa kehittymiseen ja kilpailemiseen.

Tihumäki M.
Stipendi jääkiekkomaalivahdin varusteiden hankintaan näkövammaiselle henkilölle, joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Lyytikäinen H.
Stipendi pararatsastuksessa tarvittavien varusteiden hankintaan henkilölle, jolla on liikkumisen rajoitteita ja joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Grönroos M.
Stipendi jääkiekkovarusteiden hankintaan näkövammaiselle henkilölle, joka on aloittamassa lajin harrastamisen.

Kokko J.
Stipendi jääkiekkovarusteiden hankintaan näkövammaiselle henkilölle, joka on aloittamassa lajin harrastamisen.

Rosti S.
Stipendi maalipallossa tarvittavien varusteiden hankintaan näkövammaiselle nuorelle, joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Utriainen E.
Sitpendi maalipallossa tarvittavien varusteiden hankintaan näkövammaiselle nuorelle, joka harrastaa lajia tavoitteellisesti.

Pulkkinen J.
Stipendi jääkiekkovarusteiden hankintaan näkövammaiselle henkilölle, joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Koskinen P.
Stipendi jääkiekkovarusteiden hankintaan näkövammaiselle nuorelle, joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Tuominen J.
Stipendi kilparatsastuksessa tarvittavien varusteiden hankintaan nuorelle, jolla on liikuntarajoitteita ja joka haluaa edetä lajissaan kilpatasolle.

Koskinen P.
Stipendi koripallovarusteiden hankintaan nuorelle, jolla on toimintakyvyn rajoitteita.

Ahteensuu T.
Stipendi kilpa-aseen hankintaan liikuntavammaiselle henkilölle, joka harrastaa ammuntaa. Hänen tavoitteenaan on edetä lajissa kilpatasolle.

Leppänen N.
Stipendi ratsastusvarusteiden hankintaan nuorelle aikuiselle, jolla on harvinainen sairaus. Hän harrastaa ratsastusta ja haluaa edetä siinä tavoitteellisesti.

Hiironen J.
Stipendi jääkiekkovarusteiden hankintaan nuorelle, jolla on toimintakyvyn rajoitteita ja joka on löytänyt jääkiekosta itselleen soveltuvan harrastuksen.

Yhteisöhakijat:

Tampereen SISU
Stipendi välineistön hankintaan voimisteluseuralle, joka on aloittanut erityisesti pojille suunnatun soveltavan telinevoimistelun ryhmän.

Ekenäs Idrottsförening rf jalkapallo
Stipendi jalkapallossa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan urheiluseuralle, joka on käynnistämässä soveltavaa jalkapallotoimintaa eri-ikäisille harrastajille.

Åbo Lawn-Tennis Klubb rf.
Stipendi tennisvälineiden hankintaan tennisseuralle, jossa on käynnistetty soveltavan tenniksen toiminta.

Tampereen Vihuri ry
Stipendi soveltavassa melonnassa tarvittavien välineiden hankintaan melontaseuralle, joka on järjestänyt soveltavaa melontaa jo pidemmän aikaa. Nyt tarkoituksena on laajentaa tarjontaa myös uusille, enemmän tukea tarvitseville kohderyhmille.

F.C Kasiysi
Stipendi jalkapallovarusteiden hankintaan jalkapalloseuralle, joka on perustanut kaksi joukkuetta erityisryhmille.

Aisti Sport ry
Stipendi, jolla mahdollistetaan uuden urheilulajin, näkövammaiskiekon, pelaamisen aloittaminen Suomessa. Stipendillä hankitaan metallisia kiekkoja, jotka toimivat lajissa pelivälineinä.