Startti-stipendien saajat

Startti-stipendit on jaettu yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean kanssa. Lisätietoa Startti-stipendistä Suomen Paralympiakomitean sivuilta, ja hakuohjeet Tukilinjan sivuilla.

STARTTI-STIPENDIT SYKSY 2021

Harrastajat

Luumi S., Vantaa
Stipendi bocciassa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan henkilölle, jolla on liikuntavamma ja joka on aloittanut lajin tavoitteellisen harrastamisen. Hänen tavoitteenaan on osallistua paraboccian SM-kilpailuihin.

Heinonen A., Pirkkala
Stipendi voimistelu- ja ratsastusharrastuksessa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan 16-vuotiaalle nuorelle, joka on vasta aloittanut lajien harrastamisen ja jolla on oppimisen haasteita.

Nemvalts A., Vantaa
Stipendi sokkopingiksessä tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan 17-vuotiaalle nuorelle, jolla on näkövamma.

Antila I., Seinäjoki
Stipendi uppopallon varustehankintoihin 12-vuotiaalle koululaiselle, jolla on oppimisen haasteita ja joka on löytänyt itselleen mieluisen lajin uppopallosta.

Auna S., Vihti
Stipendi taitoluisteluharrastuksessa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan 15-vuotiaalle nuorelle, jolla on oppimisen haasteita ja joka on aloittanut taitoluistelun.

Siirola A., Lahti
Stipendi hiihtokelkan hankintaan 14-vuotiaalle nuorelle, joka on aloittanut kelkkahiihdon viime talvena.

Aittola V-M., Luhtajoki
Stipendi maalivahdin varusteiden hankintaan näkövammaiselle henkilölle, joka on aloittanut näkövammaiskiekon harrastamisen ja tähtää kansainväliselle tasolle.

Kumpulainen K., Helsinki
Stipendi vammaissulkapallon välinehankintoihin henkilölle, jolla on liikuntavamma ja joka tähtää lajin SM-kisoihin.

Aittola I., Luhtajoki
Stipendi näkövammaiskiekossa tarvittavien varusteiden hankintaan henkilölle, joka on aloittanut lajin harrastamisen lainavarusteilla.

Saarenpää-Kervinen E., Oulu
Stipendi ratsastusvarusteiden hankintaan henkilölle, joka on aloittanut kilpailemisen pararatsastuksessa ja joka tähtää vuoden 2024 Pariisin paralympialaisiin.

Anttila A., Palokka
Stipendi yleisurheilussa tarvittavien varusteiden hankintaan henkilölle, jolla on oppimisen haasteita ja joka on aloittanut lajin tavoitteellisen harrastamisen.

Hintsanen S., Espoo
Stipendi näkövammaiskiekon varustehankintoihin 25-vuotiaalle opiskelijalle, joka on aloittanut jääkiekkoharrastuksen.

Lankinen H., Porvoo
Stipendi kilparatsastuksen kuluihin henkilölle, jolla on toimintakyvyn rajoite ja joka on aloittanut lajin tavoitteellisen harrastamisen.

Yhteisöt

Seinäjoen Peliveljet ry
Stipendi salibandykerhon välineiden ja varusteiden hankintaan urheiluseuralle, joka on käynnistänyt erityislasten salibandykerhotoiminnan.

Para ravi-ja ratsastus yhdistys
Stipendi para-ravitoiminnassa tarvittavien varusteiden hankintaan vastaperustetulle yhdistykselle.
Nivalan saukot ry
Stipendi soveltavan uinnin väline- ja varustehankintoihin uimaseuralle, joka on mukana Avoimet Ovet -hankkeessa ja aloittanut soveltavan uinnin ryhmätoiminnan.

Jyväskylän Kenttäurheilijat
Stipendi yleisurheiluseuralle, joka on järjestämässä kuntosaliharrastuksen starttikurssia liikunnassa tukea tarvitseville henkilöille.

Olarin Voimistelijat ry
Stipendi rytmisen voimistelun kilpailuissa ja esityksissä tarvittavien pukujen hankintaan voimisteluseuralle, joka on käynnistämässä toista erityisryhmää. Tarkoituksena on madaltaa perheiden osallistumiskynnystä tarjoamalla ryhmiin osallistuvien voimistelijoiden käyttöön puvun lainausmahdollisuus.

PompS ry
Stipendi pyörätuolisquashissa tarvittavan pelituolin hankintaan mailapeliseuralle, joka haluaa tarjota lajin harrastusmahdollisuuden myös pyörätuolin käyttäjille.

Rekolan Raikas ry lentopallojaosto
Stipendi istumalentopallossa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan urheiluseuralle, joka on käynnistämässä istumalentopallon sarjatoiminnan.

FB Factor ry
Stipendi varustehankintoihin ja markkinointikuluihin salibandyseuralle, joka on käynnistänyt kaksi soveltavan liikunnan salibandypainotteista ryhmää lapsille.

Pakilan Veto ry
Stipendi soveltavan hiihdon leirin kuluihin hiihtoseuralle, joka on aloittanut soveltavan hiihdon ryhmätoiminnan.

STARTTI-STIPENDIT KEVÄT 2021

Harrastajat

Huttunen P.

Stipendi kiekonheitto- ja kävelyharrastuksissa tarvittavien varusteiden ja välineiden hankintaan henkilölle, jolla on näkövamma, ja joka on aloittanut tavoitteellisen harrastamisen.

Aho A.

Stipendi sähköpyörätuolijalkapallossa tarvittavan pelituolin hankintaan nuorelle, jolla on liikuntavamma.

Sinisaari A.

Stipendi käsipyörän hankintaan aktiiviurheilijalle, joka on aloittanut käsipyöräilyn.

Aalto A.

Stipendi triathlonissa tarvittavan polkupyörän hankintaan nuorelle, jolla on vuorovaikutuksen rajoitteita. Hän on liikunnallisesti aktiivinen ja löytänyt lajikseen triathlonin.

Heikkilä S.

Stipendi sähköpyörätuolijalkapallossa tarvittavan pelituolin hankintaan nuorelle, joka on hankkimassa ensimmäistä pelituoliaan.

Yhteisöt

Napaketut Espoo

Stipendi välinehankintoihin lasketteluseuralle, joka on laajentamassa kehitysvammaisille suunnattua laskettelutoimintaa. Se on käynnistänyt uuden ryhmän erityistä tukea tarvitseville harrastajille.

Kehitysvammaisten Taitotupa ry

Stipendi lajikokeilutapahtuman järjestämiskuluihin yhdistykselle, joka haluaa aktivoida kehitysvammaisia jäseniään liikunnan pariin.

Valkeakosken seudun invalidit ry

Stipendi välinehankintoihin yhdistykselle, joka haluaa aktivoida jäsenistöään liikkumaan tarjoamalla uusia harrastusmahdollisuuksia.

Pieksän Kuutit ry

Stipendi ryhmätoiminnassa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan uimaseuralle, joka on mukana Avoimet Ovet -hankkeessa ja käynnistämää soveltavan liikunnan ryhmiä.

Spirit Shakin Cheerleaders ry

Stipendi lajissa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan seuralle, joka on aloittamassa soveltavaa cheerleading-toimintaa.

Jaguar Spirit Athletes ry

Stipendi lajissa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan seuralle, joka on aloittamassa soveltavaa cheerleading-toimintaa.

Meri-Lapin Golfklubi ry

Stipendi lajissa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan seuralle, joka on aloittamassa erityisryhmien golf-toimintaa.

Huima Juniorijalkapallo

Stipendi välineiden ja varusteiden hankintaan jalkapalloseuralle, joka on mukana Avoimet Ovet -hankkeessa ja aloittamassa soveltavan jalkapallon ryhmätoimintaa.

Varsinais-Suomen Kamppailu-urheilijat ry

Stipendi lajissa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan seuralle, joka on aloittamassa soveltavaa kamppailu-urheilutoimintaa.

Keminmaan Pallo ry

Stipendi varusteiden ja välineiden hankintaan seuralle, joka on aloittamassa erityisryhmien jalkapallotoimintaa.

Pirkkalan Pirkat ry

Stipendi yleisurheilussa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan monilajiseuralle, joka on aloittamassa soveltavan liikunnan toimintaa lapsille ja nuorille.

Kouvolan Jalkapallo ry

Stipendi välineiden ja varusteiden hankintaan seuralle, joka on aloittamassa soveltavan jalkapallon ryhmätoimintaa.

Old Power ry

Stipendi näkövammaisjalkapallon starttileirin omavastuuosuuksien pienentämiseen näkövammaisille osallistujille. Leirin tarkoituksena on lisätä tietoisuutta uudesta lajista ja innostaa uusia harrastajia lajin pariin.

IF Gnistan ry

Stipendi varusteiden ja välineiden hankintaan jalkapalloseuralle, joka on aloittamassa soveltavaa, kaikille avointa toimintaa aikuisille.

Turun Voimamiehet ry

Stipendi välineiden ja varusteiden hankintaan seuralle, joka on aloittamassa nallepainia erityisryhmille.