Tukilinjalla

Tukilinja on vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten tasa-arvoa edistävä lehti, jonka tuotolla jaetaan apurahoja Tukilinja-säätiön kautta. Tilaamalla Tukilinja-lehteä edistät asennemuutosta ja tukitoimintaa. Lahjoittamalla varmistat, että kaikki saavat mahdollisuuden onnistua. Ole osa muutosta! Tue toimintaamme Toimintaamme tukemassa Tukilinjan yritysystävät

Myönsimme apurahoja

helmi-huhtikuussa yhteensä

197 kappaletta

153 190 eurolla

Myönnetyt apurahat

Ajankohtaista

Tutustu Tukilinja-lehteen

Artikkeliosioon

Blogilinjalla – Beataleea

Beataleea Kuoppala on 34-vuotias liikuntarajoitteinen kirjastovirkailija, joka kertoo blogissaan kokemuksiensa pohjalta, miten positiivinen vaikutus koiralla voi olla mielenterveyteen. Hän pitää Tukilinjan vierasblogia huhti–toukokuussa 2024.

Siirry lukemaan

Tule mukaan suunnittelemaan!

Mielipiteelläsi on väliä. Vastaathan tulevaa nettisivustoamme ja digilehteämme koskevaan lyhyeen kyselyyn. Vastaajien kesken arvotaan Tukilinja-lehden vuositilaus.

Vastaa kyselyyn täällä

Lukijafoorumi

Tietoa Tukilinja-säätiöstä

Tukilinja-säätiö on perustettu vuonna 2017 edistämään vammaisten ja pitkäaikaisesti toimintarajoitteisten henkilöiden tasa-arvoa ja yhdenvertaisia toimintamahdollisuuksia yhteiskunnassa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö jakaa apurahoja yksityishenkilöille ja yhteisöille.

Tukilinja-säätiö on myös Vastuullinen Lahjoittaminen ry (VaLa) jäsen.

Lue lisää Tukilinjasta