Blogilinjalla: Tuija

Kiitos ja kumarrus!

On minun osaltani viimeisen blogipäivityksen aika. Elo-syyskuu on mennyt vauhdilla, ja on aika antaa tilaa seuraavalle bloggaajalle. Tämä on ollut uusi ja mielenkiintoinen kokemus. Halusin tarttua mahdollisuuteen, kun tätä minulle ehdotettiin, sillä pidän itseni haastamisesta. Olen iloinen, että sain jakaa arkeani teidän kanssanne. Kiitos siitä Tukilinjalle ja teille lukijat!

Parasta kuluneissa kahdessa kuukaudessa on ollut ennen kaikkea se, että olemme saaneet asua omassa rakkaassa kodissa pitkän evakkoajan jälkeen. Ilahduttavaa on ollut myös se, miten olen päässyt vauhtiin tutkimussuunnitelmani kanssa. Positiivista on ollut sekin, että olen kehittynyt rajojen asettamisessa ihmissuhteissa, ja oppinut kuuntelemaan enemmän itseäni.

Olen erityisen kiitollinen Tukilinjan porukalle siitä, että olette olleet mahdollistamassa unelmaani. Opiskeleminen on pitänyt minut pinnalla ja on edelleen tärkeä osa identiteettiäni.

Matka jatkuu ja h-hetki lähestyy. Tarkoitukseni on hakea tohtoriopintoihin helmi-maaliskuun haussa. Sitä ennen on vielä paljon tekemistä tutkimussuunnitelman kanssa.

Toivotan kaikille oikein hyvää syksyn jatkoa! Pitäkää unelmistanne kiinni!

Tuija