Blogilinjalla: Maria

Hyvä kiertämään!

Positiivinen palaute päivässä pitää mielen virkeänä! Oli mukava yllätys omassa Linked-in postilaatikossa, kun entuudestaan tuntematon henkilö ottaa yhteyttä ja antaa mukavan palautteen! 

Itse etukäteen vähän pelkäsin olevani Autismin talvipäivien “Tunnetaitojen” esityksessäni liian negatiivinen, kun toin tunnepuolen asioita esiin – niin kuin ne on. Mitään lisäämättä, mutta silti ehkä pahimmat pois viilaten.

“Hyvä tuuli kiertämään”

Uskon, että jokaisessa ihmisessä on jotain hyvää ja jokainen on taitava jossain. Pyrin itsekin aina antamaan aitoa hyvänmielen palautetta silloin, kun siihen on aihetta. Se ei ole minulta pois, mutta voi antaa jollekin muulle hyvän mielen.

Positiivisen palautteen pitää kuitenkin tulla sydämestä. Kaikenlainen epäaito mielistely on sen sijaan äärettömän vastemielistä mielestäni. Itse en harrasta sellaista koskaan.

Pienet, isot asiat

Pienillä teoilla voi joskus olla yllättävän suuri merkitys.

Olen erästä keikkatyötä tehnyt satunnaisesti yli vuosikymmenen. Viime vuoden lopussa ajattelin, että olisiko aika jäädä pois niistä hommista, kun työ alkoi tuntua liian “tutulta”.  Olin jo päättänyt, että sanon asian ääneen seuraavan kerran kun töihin kysytään…

… sitten eräänä päivänä postilaatikossani oli yllätys! Vaikka en suklaata saisi itse edes syödä, oli tämä pieni ele niin valtavan liikuttava, että unohdin aikeeni ja edelleen jatkan satunnaista keikkailua!