Blogilinjalla: Jesse

Keho Norjassa, mieli Suomessa

Hei!

Olemme nyt olleet yhden yön Norjassa ja olemme käyneet kaksi kertaa trikkaus salilla. Tein eilen ensimmäisen full in backouttini permannolla eli kaksoistakaperinvoltin yhdellä kierteellä. Täällä on ollut todella hauskaa. Oli uskomatonta nähdä kovan tason trikkaajat livenä.

Tänään minulla harmillisesti meni polvi rikki. Yli ojensin sen sivuttainvoltissa. Minulla tapahtui sama juttu viime vuonna toiseen polveen ja vielä samassa tempussa. Se temppu on vieläpä niin turha. En tee niitä enää ikinä.

Ei minua polven hajoaminen haittaa, on mikä on. Lähinnä mielessäni ovat vain Angelica, Elia ja Yoda. Minulla on kamala ikävä heitä. En ole ollut näin pitkää aikaa erossa Angelicasta ainakaan vuoteen. Angelica on turvani, kultani, oma rakas enkelini. En voisi toivoa parempaa kumppania ja lapseni äitiä. Mikään ei voi erottaa meitä, sielumme ovat yhtä. En malta odottaa, että näemme jälleen. Rakastan sinua Angelica <3.

Tänään meidän oppilaalle Miro Koljonen voitti lasten trikkaus kilpailun! Se oli huikea hetki. Miro on 15 vuotias ja oli finaalissa 14 vuotiasta Viktoria vastaan. Miro oli ylivoimainen ja voitti battlen 2-0. Minäkin voitin yhden mini kilpailun. Battlejen välissä oli kilpailuja: kuka tekee ensimmäisenä jonkun tempun. Tempuksi tuli kaksoistakaperinvoltti ja minä tein sen ensimmäisenä. Voitin ilmaisen lipun seuraavaan OMG (Oslo Movement Gathering) tapahtumaan.