Blogilinjalla: Maria

Paista päivä, helli helle

Kesä on miltei kukkeimmillaan ja kuumahko auringonpaiste on ihanasti hellinyt jo useamman päivän ajan.  Kesä on ilmeisemmin vihdoin todellakin saapunut, sillä sanotaanhan sitä, että pääskysestä ei olisi enää päivääkään!  Meille saapuu joka kesä pääskysiä pesimään, milloin mitenkin epäkurantteihin paikkoihin.  Hämmennystä on myös aiheuttanut standardikokoinen kolmen poikasen pesä, vaikka poikasia on pesässä useampi.

Iloista syntymäpäiväjuhlien aikaa

Kesä on meillä yleensä iloista syntymäpäiväjuhlien aikaa. Joka sunnuntai tulee blogiin lyhyet kuvaterveiset meidän perheen syntymäpäiväsankareista kesä- ja heinäkuun ajan. Ensimmäisenä syntymäpäiviään juhlii varttunut ikinuori oman arvonsa tunteva kissarouvamme Mölskis.

Mölskis lempipaikallaan

Mölskis 18- vuotta

Suloinen ja pirteä kynsijengiläisemme Mölskis täytti kesäkuun ensimmäinen päivä huikeat 18-vuotta. Mölskis on alunperin hankittu hiirenkarkoittajaksi, mutta viimeisimmät vuodet vanha rouva on arvonsa mukaisesti viettänyt mielummin plyysisohvalla ja nauttinut gourmet ravintonsa tarjoilusta ruoka-astiaan.

Mölskis  eräänä heinäkuisena päivänä kahdeksan vuotta sitten vain päätti, että hän ei halua liikkua ulkona enää ikinä. Hänen korkeudelleen ei myöskään kelpaa mikä ruoka tahansa, vaan hän rakastaa muun muassa erilaisia fileitä.

Mölskiksen yksi rakkaimmista nukkumapaikoista on särkevien jalkanivelteni päällä. Kissan lämpö mukavasti lievittää  jäytävää polvikipua. Itse olen joskus miettinyt valitseeko kissa nukkumapaikkansa sen mukaan, missä on mukavan lämmintä. Polvet kun iltaisin tuppaavat olemaan tulikuumat.

Mölskis paistattelee päivää