Blogilinjalla: Maria

Nasu pelastaa päivän

Nasu Vallaton

Hieman vajaa kaksi vuotias Nasu-koiramme on saanut lisänimen “Vallaton”, koska sillä on kaikkialle niin kova kiire ja hänen on todella vaikea pysyä nahoissaan, kun elämä nyt on vaan hänestä NIIN ihanaa. Pääsääntöisesti hän rakastaa kaikkia, eikä epäile näyttää tunteitaan.

Nasu tarkkailee ympäristöä

 

Nasulla on alkanut myös vahtivietti hieman heräillä, eikä hän epäile ilmoittaa, jos havaitsee ohi- tai ylikulkevaa liikennettä. Kyllä, hän ilmoittaa kumealla haukullaan myös ilmatilaamme loukkaavat pikkulinnutkin. Palvelusväestä eli meistä ihmisistä  se saattaa joskus tuntua hieman ärsyttävältä,  etenkin jos se tapahtuu keskellä yötä… Tarkoitus toki on koiralla hyvä, hän haluaa pitää huolta omistaan.

Linssilude

Nasun on pakko päästä osallistumaan kaikkeen

Nasu ei halua koskaan jäädä mistään paitsi. Hänellä on pakottava tarve tunkea aivan joka paikkaan, etenkin juuri silloin, kun häntä ei välttämättä kaivattaisi mestoille.

Tässä kuvassa elävä esimerkki siitä, miten Nasun on muun muassa aina ihan pakko päästä tunkemaan jokaiseen otettavaan valokuvaan. Nyt yritettiin ottaa kuvaa heinäkasan päällä kävelevästä Lumi-vuohesta…

Nasu yllättää!

Nyt Nasu viiletti tapansa mukaan tallihommissa.  Palvelusväestä useinkin tuntuu siltä, että Nasu vaan rallattelee menemään, sen enempää miettimättä.

Yhtäkkiä Nasu hävisi jaloista ja sitten alkoi pimeydessä pomppia kirkas valo. Pelästyin ensin, että mitä ihmettä täällä tapahtuu – onko pihassamme joku kutsumaton vieras lampun kanssa.

Mutta tuttujen riehakkaiden askelten äänien kuuluessa lumihangella, ymmärsin lopulta, että pihan läpi poukkii hyvinkin ylpeän oloisesti, häntä ilosta vispaten,  meidän oma rakas ( ja joskus vähän raskas ) Nasu!

Nasu tuli luokse ja pudotti käteeni kännykkäni! En itse ollut edes huomannut puhelimen putoamista. Sen etsiminen olisi lumisesta maastosta ollut hyvin haasteellista. Mutta onneksi Nasu hoiti homman oma-aloitteisesti.

Nasu on ihan super <3 Kännykässähän on nykyään kaikilla “melkeen koko elämä” ja vähintään kännykkä on elämää helpottava tekijä. Ilman kännykkää/nettiä olisin itse ainakin hyvin motissa täällä kotonani. Ilman mitään yhteyttä ulkomaailmaan.