Blogilinjalla: Maria

Lämpöä riittää!

 

Minni nauttii merivedestä Kuva: Heidi Rannikko

Hellepäivät senkuin jatkuvat! Täällä pyrimme parhaamme mukaan viileentymään tilaisuuden tullen merivedessä. Uimaharrastus käy kilpajuoksua sinilevän leviämisen kanssa.

Sinilevän tultua ei eläimiä voi sinileväisessä vedessä enää uittaa. Enkä ajatellut sinne sitten enää itsekään pulahtaa.  Nyt pitää yrittää nauttia, kun siihen on vielä mahdollisuus. Eläimet nauttii ainakin, täysin rinnoin!

 

 

 

Nasu tähyilee ulapalle

Pimu ja Nasu  saivat taas nauttia myös raikkaasta merituulesta veneilyreissulla. Kuten me ihmisetkin.

 

 

 

 

 

 

Pimu viilentymässä terassilla

Helteellä on koitettu viilentää eläimiä kastelemalla niiden turkkia. Vaikka Pimu pitää meressä kahlaamisesta, hän ei pidä turkkinsa kastelusta. Kastellun heijastinliivin hän sen sijaan ottaa päälleen mielellään, sekä makaa viilentävien petien välissä. Osa viilentävistä pedeistä alla, osa päällä.

 

 

 

Ostin keväällä keväällä koirille viilentäviä petejä vanhuskoiriamme ajatellen ja sitten huomasimme itse, että miten mukavan viilentäviä ne ovatkaan myös ihmisille.

Etenkin nuo litteät mallit sopii melko hyvin myös tuolille istuimen päälle, ja taittokohdasta pedin saa kätevästi myös tuolimme selkätuesta roikkumaan. Toimisi varmaan myös ehkä pyörätuolissa. Kokeiltu on myös autossa istuessa, tuo merkittävää lisämukavuutta lämmöntuntemukseen.  Pedit ovat ahkerassa käytössä myös yöllä nukkuessa.

 

Artikkelikuva: Nasun kanssa kahlaamassa
Kuva: Heidi Rannikko