Uutiset ja tiedotteet

Etsimme tukitoiminnan koordinaattoria vanhempainvapaan sijaisuuteen

Tule meille työkaveriksi tekemään merkityksellistä työtä, jonka tavoitteena on tukea vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten yhdenvertaisuutta ja osallisuutta. Myönnämme apurahoja koulutukseen, työllistymiseen ja aktiiviseen elämään – vuodesta 1996 lähtien apurahoina on jaettu yli 13 miljoonaa euroa. Olemme apurahatoiminnan ja varainhankinnan ammattilaisia, ja etsimme nyt tiimiimme vanhempainvapaan sijaisuuteen tukitoiminnan koordinaattoria yksityishenkilöiden apurahahakemusten käsittelyyn.

Tehtäväsi 

Etsimme työkaveria yksityishenkilöiden apurahahakemusten käsittelyyn ja siihen liittyvään sähköpostitse ja puhelimitse tehtävään asiakaspalveluun. Apurahatoiminnastamme vastaa positiivinen, avoin ja idearikas pieni tiimi. Toivomme että uusi työkaverimme on myös tiimipelaaja, vaikka työ onkin itsenäistä. On tärkeää, että olet oma-aloitteinen ongelmanratkaisija ja innokas oppimaan uutta. Esimerkiksi sosiaalialan korkeakoulututkinto antaa hyvän tietopohjan työhön.

Yhteinen arvomaailma ja yhdessä tekemämme työn merkityksellisyyden jakaminen ovat edellytyksiä, joista emme tingi.

Toivomme, että sinulla olisi tietotaitoa joistain seuraavista:

  • Suomen palvelujärjestelmän tuntemus
  • Apuvälineiden myöntöperusteet
  • Yhdenvertaisten toimintamahdollisuuksien takaaminen kaikille
  • Saavutettava asiakaspalvelu

Haethan rohkeasti, vaikkei sinulta löytyisikään kaikkea yllä listattua osaamista. Me uskomme, että työ myös opettaa tekijäänsä.

Kerrothan hakemuksessasi mitä osaamista sinulta löytyy tätä tehtävää varten.

Miksi töihin Tukilinjaan?
Apurahamme on tarkoitettu vähävaraisille henkilöille, joilla on pitkäaikainen fyysinen tai psyykkinen toimintarajoite, joka vaikeuttaa arjessa toimimista. Apurahoja myönnetään koulunkäyntiin ja opiskeluun, työllistymiseen sekä harrastamiseen ja muuta aktiivista elämää tukeviin tarkoituksiin.

Tiedot työpaikasta ja hakuprosessista 
Tarjoamme kiinnostavan ja tärkeän tehtävän, joustavan ja ystävällisen työympäristön ja hyvät edut (yksityinen työterveyshuolto, lounas- ja virike-etu).

Tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus, alkaen tammikuusta 2024 saman vuoden loppuun saakka, kokoaikainen tai 80 % työajalla.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Hermannissa, työskentelemme hybridimallilla. Toivomme, että pääsisit ainakin työsuhteen alussa tekemään töitä toimistollemme.

Työstä maksettava palkka on noin 3100 € / kk, riippuen osaamistasosta ja sovitusta työajasta. Työssä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä.

Tukilinja-säätiö arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Jos innostuit hakemaan meille tukitoiminnan koordinaattoriksi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen   31.10.2023 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Saija Huurinainen tai Sara Liukkonen puhelimitse ma, ti, to klo 12-14 numerosta 09 4155 1508.

Kutsumme jatkoon valitut henkilöt haastatteluun, jotka järjestämme loka- marraskuun aikana. Käymme hakemuksia läpi jo ennen hakuajan päättymistä ja teemme rekrytointipäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan siis tehtävään hyvissä ajoin.

Tietoa Tukilinjasta  
Tukilinja-säätiö on Suomessa ainoa vammaisalan toimija, joka suuntaa tukensa kaikille tuen tarpeessa oleville vammaisille ja pitkäaikaisesti toimintarajoitteisille henkilöille – diagnoosista ja iästä riippumatta. Moni tuen hakija on sirpaleisen tukijärjestelmän väliinputoaja. Pyrimme paikkaamaan yhteiskunnan turvaverkon aukkoja.

Kaiken toimintamme tavoitteena on edistää vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden osallistumista ja osallisuutta: koulutusta, ammatillista kuntoutumista sekä sijoittumista työelämään tai muuhun yhteiskunnallisesti ja henkilökohtaisesti rakentavaan toimintaan.