Väylä ry

Väylä ry on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saa tekemästään työstä asiallisen palkan. Teemme tilauksesta erilaisia piensarjojen ompelu- sekä pakkaus- ja kokoonpanotöitä toimitiloissamme Espoossa. Valmistamme myös kodin kestotuotteita ja asusteita myyntiin verkkokauppaamme.

Tilaamalla työn tai tuotteen meiltä olet mukana työllistämässä kehitysvammaisia ammattilaisia, tukemassa vastuullista työllistämistä ja tekemässä yhteiskunnastamme yhdenvertaisempaa.

Tuotteet ja palvelut

  • ompelupalvelut sekä alihankinta yrityksille
  • pakkaus- ja kokoonpanotyöt sekä alihankinta yrityksille
  • verkkokaupasta kodin kestotuotteet ja asusteet kuluttajille

Näin työllistämme

Me Väylällä tarjoamme työntekijöille ainoastaan työehtosopimusten mukaista palkkatyötä, emme avotyötä, työkokeiluja tai palkattomia harjoitteluja.

Vakituiset työntekijämme työskentelevät toimipisteessämme Espoossa pakkaus-, kokoonpano- ja ompelutöissä. Heillä on työehtosopimusten mukaiset kuukausipalkat, työterveydenhuolto, palkalliset lomat ja käytössään kunnan vammaispalvelujen työvalmentajien tuki. Vakituisten työntekijöiden lisäksi työllistämme keikkalaisia siivous- ja ompelutöihin.

Näin tilaat

Tarjouspyynnöt osoitteeseen kauppa(at)vaylary.fi tai 050 321 2713 (arkisin klo 10-14).

Nettisivut
Verkkokauppa
Facebook

Palaa hakutuloksiin