Texvex Sampola

Palvelukeskus Sampolassa toimiva Texvex on Kuurojen Palvelusäätiön ylläpitämä kotitalouksien poistotekstiilien kierrätyspiste. Sampolan Texvex vastaanottaa ja lajittelee tekstiiliä sekä myys ja luovuttaa sitä eteenpäin. Tekstiiliä hyödynnetään sellaisenaan uudelleen käytössä, sitä käytetään teollisuuden raaka-aineena tai se kierrätetään osana vaatetta tai asustetta. Texvex toiminnan avulla saadaan vähennettyä kaatopaikoille joutuvan tekstiilin määrää, tuetaan kuurojen työllistymistä ja kehitetään seudun kierrätystä.

Tuotteet ja palvelut

  • Alihankintaa yrityksille
  • Kierrätyskauppa
  • Pientavarat

Näin työllistämme

Työkeskus Sampola on Suomen ainoa kuuroille ja kuurosokeille tarkoitettu viittomakielinen työkeskus. Sampola tarjoaa myös viittomakielistä työhönvalmennuspalvelua, työharjoittelua ja -kokeilua sekä oppisopimuskoulutusta.

Näin tilaat

TERVETULOA EDULLISILLE OSTOKSILLE
Sampolan Texvex myy lajiteltua tekstiiliä ja käsityömateriaalia uusiokäyttöön. Valikoimissamme on kierrätettyjä nappeja, solkia, nyörejä, pitsejä, kankaita, matonkuteita, lankoja ym. ym. (lajitelma ja materiaalin määrä voi vaihdella kausittain).

Texvex poistotekstiiliä voi tuoda Sampolan verstasmyymälään tai myymälän edessä olevaan tekstiilin vastaanottolaatikkoon.

Nettisivut

Kuvat

Palaa hakutuloksiin