Ravintoterapeutti Hanna Hiltunen

Olen diplomiravintoneuvoja, bio- ja elintarviketekniikan insinööri (AMK). Tarjoan funktionaalisia ravintoterapiapalveluja niin yksityisasiakkaille kuin yhdistyksille, järjestöille ja yrityksillekin. Pidän ravintoterapian asiakasvastaanottoa Järvenpäässä, FysioJärvenpään esteettömissä toimitiloissa. Lisäksi otan asiakkaita vastaan Skypen välityksellä.

Potilas- ja vammaisjärjestöille käyn pitämässä luentoja terveellisen ravinnon merkityksestä hyvinvointiin. Luentoja tilataan mm. kuntoutuskursseille, erilaisiin tapahtumiinja vertaistapaamisiin. Kuntoutuskursseilla käyn pitämässä myös yksilöaikoja ja osallistun tarvittaessa kokonaisten kurssien suunnitteluun ja järjestämiseen. Ammattitaitooni yhdistyy kokemusasiantuntijuus, sillä sairastan synnynnäistä lihassairautta.

Tuotteet ja palvelut

  • Hyvinvointipalvelut
  • Kauneus- ja terveyspalvelut
  • Luennot ja esiintymiset

-Ravintoterapiavastaanotto Järvenpäässä esteettömissä tiloissa
-Ravintoterapiavastaanotto Skypen välityksellä
-Ravintoluennot yhdistyksille, järjestöille, yrityksille
-Ravintoluennot yksityishenkilöille kotona tai muissa omissa tiloissa. Tuon välineistön tullessani.
-Kurssit. Elämänlaadun kohentaminen ravitsemuksellisin keinoin. Itsehoito. Kursseille mahdollista saada ryhmäohjausta, yksilöohjausta sekä terveellisen ruoan valmistamisen opetusta

Näin työllistämme

Sairastan itse myotonia congenita -nimistä lihassairautta. Jouduin jäämään pois aiemmasta työstäni, tulliylitarkastajan virasta terveydentilani takia. Sain itse apua ja virtaa arkeeni ravintoterapian avulla. Niinpä opiskelin itselleni uuden ammatin ravintoterapian alalta. Teen työkyvyttömyyseläkkeeni ohella työtä yrittäjänä oman jaksamiseni ja ansaintarajan puitteissa. On mukavaa auttaa muita liikuntavammaisia ja harvinaisia sairauksia sairastavia voimaan paremmin!

Näin tilaat

Nettisivut

Kuvat

Palaa hakutuloksiin