Lukijafoorumi

Yhteyksiä ja taidetta

Hei. Liitän tähän viestiin nyt muutamia kuvia tekemistäni korteista, sillä tietokoneapuraha todellakin auttoi minua hankkimaan keskusyksikön, joka vastaa hyvin monipuolista käyttöosaamistani tietokoneiden osa-alueella. Kirjoittelen runoja, ja nyt minulle on mahdollista esimerkiksi tehdä runokortteja omista runoistani sekä meme-kortteja (What do you meme -peliin).

Lähettämäni kortit koskevat PTSD-syndroomaani, jonka vuoksi olen työkyvytön. Tietokone mahdollisti esimerkiksi psykoterapeuttisen päiväkirjan pitämisen sekä prosessointia/kotiläksyjäni aiheesta, ja koska minulla on valokuvamuisti… niin kuvat, kuvat ovat tärkeitä.

Pystyn nyt pitämään paremmin yllä sosiaalisia suhteita “ulkomaailmaan” sekä hoitamaan asioita, kerta ulkoistautuminen kodistani voi olla hyvin hankalaa. Saan myös inspiraatiota hyvin erilaisista musiikkityyleistä ja lajeista, mutta lemppareita ovat Marilyn Manson, Joyner Lucas, Lana Del Ray, Sia, Eminem ja Billie Eilish (olen kaksikielinen, suomi–englanti).

Löydän tietokoneen avulla informaatiota itseäni kiinnostavista aiheista ja harrasteohjeita. Ja pystyn myös jakamaan tutuille taideprojektejani. Joten liitän tähän joitain kuvia, ja valintanne mukaan voitte käyttää niitä julkaisuissanne.

Terveisin,

Marjaana