Lukijafoorumi

Suuri kiitokseni avustuksestanne

Haimme uuden tietokoneen hoitajan kanssa Järvenpään Gigantista, laitoin omistani 100 euroa koneeseen ja sain sillä ja tuellanne mieleisen koneen. On minulle kone henkireikä täällä Ohkolan sairaalassa. Olen kirjoitellut vanhalla, rikki menneellä koneella, blogiani, missä on noin 71 tuhatta käyntiä. Olen kehunut teitä hienosta toiminnastanne minun koneen saantiin. Olen erittäin tyytyväinen Tukilinjan toimintaan ja vielä oli nopeaa toiminta, en ollut kauaa ilman konetta.

Hoidan omatoimisesti pankin asiat verkkopankillani. Olen kavereihin yhteydessä Facebookissa, on minun sosiaaliseen toimintaani kone ehdoton. Kiitän teitä sydämestäni koneen saannista. Mihin varmaan auttoi ihanan Johanna-hoitajan panos, mitä sitten se olikaan laittanut tekstiä menemään eteenpäin, talossa sossuille ja lääkärille.

Olen tehnyt tutkivaa journalismiani monessa hoitopaikassa ja saanutkin parannuksia aikaiseksi. Kerron paljon blogissani sairaaloidenkin epäkohdista. Kiitos teidän koneen hankinnan rahoituksen, työni tutkijana jatkuu keskeytymättä.

Kai Olavi Hyvönen, Ohkolan sairaala