Lukijafoorumi

Onnistunut turnausmatka

Old Power ry sai Tukilinjalta 1500 euron yhteisöapurahan. Käytimme apurahan näkövammaisten urheilijoidemme osallistumiseen maalipallon EM-turnaukseen. Myöntämänne apuraha oli korvaamattoman arvokas mahdollistamassa taloudellisesti heikossa asemassa olevien näkövammaisten henkilöiden yhdenvertainen mahdollisuus osallistua heille tärkeisiin ja mielekkäisiin tapahtumiin.

Super European Goalball League (SEGL) -turnaus järjestettiin Portugalin Odivelaksessa syys–lokakuun vaihteessa. Old Powerista osallistui sekä miesten että naisten joukkue. Naisten joukkue voitti SEGL-turnauksessa pronssia ja miehet sijoittuivat viidenneksi.

Turnausreissu sujui hyvin ja oli kaikin puolin onnistunut. Yhteisöapurahan ansiosta osallistumismaksun omavastuuosuus urheilijoille kohtuullistui ja saimme useamman pelaajan tasavertaisesti mukaan. Monet näkövammaisista pelaajista ovat eläkkeellä tai työllistyneet vain osa-aikaisesti, joten heillä ei ilman tukea olisi ollut taloudellisia resursseja turnausmatkaan.

SEGL-turnaus antoi monille pelaajille sekä Old Powerille seurana lisää tärkeää kansainvälistä kokemusta, verkostoja sekä motivaatiota jatkoon.

Ystävällisin terveisin
Erkki Miinala, puheenjohtaja
Old Power ry