Lukijafoorumi

Orava pitää kiinni kannettavasta tietokoneesta.

Nyt kuvankäsittely onnistuu!

Kun sain Tukilinjalta rahaa hankkia tietokoneen, se juttu tulee teille. Minä en itse kirjoita, kun mulla on keskivaikea kirjoitus- ja lukihäiriö. Olen pyytänyt jo kirjurin. Mut se tulee sitten. Laitan jo pikku maistiaisen.

Minä käsittelen kuvia ja muokkaan kuvia. Entinen kone oli semmoinen, että kuvan kun avasi, sen kesto oli 15–20 minuuttia. Edunvalvoja sanoi mulle, ei ole mitään mahdollista saada uutta tietokonetta. No, sitten tuli tämä edunvalvoja, sanoi, että voidaan kokeilla, saako Tukilinjalta apurahaa tietokoneen hankintaan. Sitten edunvalvoja täytti kaavakkeen. Katsotaan mitä tulee. Kun tulin kotiin, minä poika rukoilin, että tulisi uusi tietokone.

Meni hetki. Mulle tuli puhelu. Edunvalvoja sanoi, voitko tulla käymään. Minä sanoin, kyllä voin. Edunvalvoja sanoi, nyt se päätös on tullut. Se oli myönteinen ja saat uuden tietokoneen. Minä poika en heti tajunnut sitä, edunvalvoja sanoi asian uudelleen. Ja sitten sanoi: Nyt voit käydä liikkeessä. Konetta varaamassa.

Lähdin liikkeeseen. Myyjä oli kohtelias, kysyi mitä saisi olla. Minä sanoin: Semmoinen tietokone, joka jaksaa aukaista kuvat kunnolla ja myös, kun käsittelen kuvia paljon.

Myyjä sanoi, katsotaan sulle hyvä kone. Katso, tässä se olisi. Silloin, kun näin myyjän kuvaruudulta koneen, tuli ilon itku. Myyjä sanoi: Otatko tämän, tehdään tilaus. Minä sanoin kyllä.

Hän sanoi: Kahden päivän päästä on kone vai tehdäänkö koneesta täysin valmis?

Otin puhelun edunvalvojalle. Hän sanoi: Silleen kone, että virtanappia painamalla voi aloittaa kuvatyöjuttua tekemään. No, sitten meni pari päivää. Tuli puhelu. Tuletko hakemaan uuden tietokoneen täältä?

Minä menin hakemaan. Kävelin liikkeen sisälle. Näin pahvilaatikon, joka oli tietokonelaatikko. Myyjä sanoi: Ei siinä ole sinun kone, vaan se tulee tuolta. Ja kun näin koneen, ilon itku tuli ja kova.

Nyt olen päässyt koneella tekemään:

  • 3 videota.
  • Kuvien käsittelyä.
  • Korttipohjat.

Minun hoitaja on sanonut tämän minulle: Tämä tietokone on tuonut uuden elämän valon, kun teen kuvatyöjuttua. Hoitaja sanoi, että se on mulle terapiaa ja samoin sanoi minun serkku, ja sanoi, että kun on tekemistä, sydämeen tulee iso ilo.

Minä en oikein voi mitään muuta sanoa kuin sen asian, että tietokone on pelastanut minut sairaalareissulta.

Mut nyt tähän loppuun iso kiitos, jotta tämä oli mulle mahdollista. Tuli mulle iso ilo.

Hyvää kesän odotusta

Oikein iso kiitos.

T. Jake

Kitee