Lukijafoorumi

Tähtäimessä musta vyö

Minä olen Maiju Marttinen ja olen Mikkelin sovelletun judon ryhmässä ja harrastan judoa. Aloitin judoharrastuksen 8.1.2015. Sain tietää kahden judokaverin kautta, että sovellettu judoryhmä on olemassa. Minä kiinnostuin judosta heti, kun aloitin judon silloin 8.1.2015. Minulla on judotreenit tiistaisin ja torstaisin.

Minun judounelmat ovat: voittaa minun seurassa oleva naispuolinen kilpajudoka SM-kisoissa, päästä ulkomaille kisoihin, menestyä ja läpäistä kaikki vyökokeet heti ensimmäisellä kerralla.

Olen saanut judon kautta sisältöä elämään ja uusia kavereita. Olen saanut judourani aikana neljä mitalia ja yhden Yllättäjä-palkinnon. Seuraavaksi olen menossa SM-kisoihin Helsinkiin toukokuussa.

Minä olin Pajulahdessa Open European special needs judo tournamentissa 19.-21.1.2018.  Minä suoritin keltaisen vyön 13.12.2016 ja minä suoritin oranssin vyön 9.1.2018. Sain judokirjan konkarin haastamisesta. Mun unelmana on myös saada Vuoden vammaisurheilija -pokaali.

Minulle haettiin tukirahaa judoharrastukseen sen takia, että saisin harrastaa judoa ja olen todella innostunut juhdoharrastuksesta. Olen todella onnellinen judoharrastuksesta ja sit minulla on paljon tavoitteita, joita haluan tavoittaa ja haluan päästä pitkälle.

Minä olen yhden judokan seuraaja eli kuljen hänen jalan jäljissä ja minun tavoitteena on saada joskus musta vyö ja teen todella paljon sen eteen, että pärjäisin judokisoissa.

Maiju Marttinen, Mikkeli