Lukijafoorumi

Lämmin kiitos taideapurahasta

Hei. Tämä Joulu tulee ja porot lentää on mallista piirretty joulukonvehtirasian kyljestä lyijykynällä. Maalattu akryylimaaleilla. Sain innon ja Tukilinjan taideapurahan turvin mahdollisuuden toteuttaa harrastustani, mistä pidän kovasti. Maalasin tätä n. 2 tunnin verran. Piirsin pari päivää aiemmin.

Valmistelen 10 taulun verran ja kassien ompelun kanssa piennäyttelyä työn kerhoporukalle. Laitan niistä kuvat someen joulukuussa. Tässä kuvia maalauksista, silikonimuotista ja paperikukista, kankaista, piirretyistä Peppi-hahmoista ja kassin ompelusta ja tarvikkeista. Olen ommellut 2 kassia valmiiksi.

Peppi on itse piirretty taskuksi ja etupuolen paperikukat on tehty pastella ja muotilla. Kasseja valmistuu eri kankaisina ja taulukasseja olen suunnitellut myös valmistaa. Tuo kukkakortti on kaksipuolinen ja kukat on maalattu.

Kankaita, lankoja, taulupohjia ja maaleja mm. hankittu ja tehty valmistelua työporukalle järjestettävään päivän taidenäyttelyyn loppuvuodesta 2022. Se on kerhoporukka, mikä on kuntouttavan työtoiminnan järjestämä.

Lämmin kiitos tuesta!
Niina Häkkinen