Lukijafoorumi

Nuori nainen hevosen selässä. Vasemmalla puolella seisoo mies.

Kisaura alkuun!

Olen Iina Pukkila, 18-vuotias pararatsastaja Kirkkonummelta. Olen huhtikuussa 2023 aloittanut kansainvälisen kilpailu-urani Belgiassa. Harjoittelen päätoimisesti Belgiassa pararatsastuksen huippuvalmentajan tiimissä. Harjoittelun ohella suoritan lukio-opintoja.

Sain Tukilinja-säätiöltä apurahan kilpailukustannuksia varten kesäkuussa 2023. Apurahalla on minulle todella suuri merkitys ja sain sen juuri oikeaan aikaan, koska apuraha mahdollistaa minulle vielä yhdet kansainväliset kilpailut kesällä 2023, jonka aikana kerään kvaalituloksia mm. Euroopan mestaruuskilpailuja varten. Ilman apurahaa olisin voinut osallistua kolmeen kansainväliseen kilpailuun ja apurahan ansiosta voin nyt osallistua 4 kilpailuun ennen EM-kisoja.

Aloitin vasta tällä kaudella kilpailemisen kansainvälisellä tasolla enkä ole vielä tehnyt kansainvälistä läpimurtoa paraurheilijana. Taloudellisen tuen saamisella uran tässä vaiheessa on iso merkitys ja on hienoa, että Tukilinja-säätiö tukee myös sellaisia urheilijoita, jotka ovat vasta aloittamassa kansainvälistä kilpauraansa.

Iina Pukkila

(Instagram: iinapukkila_paradressage)