Työpaikat

Avoimet työpaikat

Haemme nyt Tukilinjan tiimiin

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Tule meille työkaveriksi tekemään merkityksellistä työtä, jonka tavoitteena on tukea vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten yhdenvertaisuutta ja osallisuutta. Myönnämme apurahoja koulutukseen, työllistymiseen ja aktiiviseen elämään – vuosien 1996–2021 aikana apurahoina on jaettu yli 12 miljoonaa euroa. Olemme apurahatoiminnan ja varainhankinnan ammattilaisia, ja etsimme nyt tiimiimme markkinointiviestinnän tekijää uudistamaan ja kehittämään markkinointiamme.

Tehtäväsi

Pääasiallinen tehtäväsi on Tukilinjan lahjoitusvarainhankinnan kehittäminen markkinointiviestinnän keinoin. Kun tutustut nettisivuihimme ja somekanaviimme, huomaat, että tarvitsemme porukkaamme henkilön, joka alkaa systemaattisesti kehittämään uutta ja toteuttamaan markkinoinnin toimenpiteitä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Tukilinja-säätiön johtoryhmän jäsenten, Sannan, Heikin, Saijan ja Saran, kanssa. Heiltä saat tukea substanssiin, mutta odotamme, että sinulla on näkemystä ja tekijän otteet markkinoinnin suhteen. Markkinointikoordinaattorinamme otat vastuullesi kaikki omat digitaaliset kanavamme ja autat asiantuntijoitamme viestimään erilaisista yhteistyökumppaneidemme kanssa tehtävistä tapahtumista ja kampanjoista.

Millaista kollegaa etsimme?

Etsimme työkaveria pitkään työsuhteeseen. Olemme positiivinen, avoin ja idearikas pieni tiimi. Toivomme että uusi markkinointi-ihmisemme on myös tiimipelaaja ja suhtautuu erilaisiin ideoihimme asenteella “kyllä, ja”. On tärkeää, että olet oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta. Yhteinen arvomaailma ja yhdessä tekemämme työn merkityksellisyyden jakaminen ovat edellytyksiä, joista emme tingi.

Lisäksi toivomme, että osaisit:
Kirjoittaa sisältöjä, jotka puhuttelevat kohdeyleisöjämme
Digimarkkinoinnin perusteet
Sosiaalisen median perusperiaatteet
Ylläpitää ja päivittää nettisivuja (WordPress)
Projektinhallinnan
Kuvankäsittely ja/tai kevyet videotuotannot omiin kanaviin bonusta
Markkinointimateriaalien saavutettavuuskriteerit, tai olet valmis opettelemaan ne

Sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin: olemme valmiit hyödyntämään sovittuihin markkinointiviestinnän kokonaisuuksiin yhteistyökumppaneita.

Miksi töihin Tukilinjaan?

Apurahamme on tarkoitettu vähävaraisille henkilöille, joilla on pitkäaikainen fyysinen tai psyykkinen toimintarajoite, joka vaikeuttaa arjessa toimimista. Apurahoja myönnetään koulunkäyntiin ja opiskeluun, työllistymiseen sekä harrastamiseen ja muuta aktiivista elämää tukeviin tarkoituksiin. Osaksi lämminhenkistä tiimiämme mukaan tulevalla markkinointi-ihmisellä on merkittävä rooli siinä, että voimme tulevaisuudessa auttaa yhä useampia henkilöitä. Ammatillisesti saat vapauden kehittää ja uudistaa markkinointiviestintäämme sekä sen prosesseja. Työnkuvasi ja roolisi tiimissämme voi kasvaa kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Haluamme, että kasvamme tiiminä yhdessä.

Tiedot työpaikasta ja hakuprosessista

Tarjoamme kiinnostavan ja tärkeän tehtävän, joustavan ja ystävällisen työympäristön ja hyvät edut (yksityinen työterveyshuolto, lounas- ja virike-etu). Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen tai 80 % työajalla. Aloitus mahdollisimman pian, syksyn 2022 aikana. Toimistomme sijaitsee Helsingin Hermannissa, työskentelemme hybridimallilla. Toivomme, että pääsisit ainakin työsuhteen alussa tekemään töitä toimistollemme. Työstä maksettava palkka on noin 3000 € / kk, riippuen osaamistasosta ja sovitusta työajasta. Tukilinja-säätiö arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Jos innostuit hakemaan meille markkinointikoordinaattoriksi, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen 19.8.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Heikki Laukkarinen tai Sanna Nupponen puhelimitse ke 10.8. klo 10-12 ja to 11.8. klo 15-17 numerosta 09 4155 1530.

Kutsumme jatkoon valitut henkilöt haastatteluun, jotka järjestämme elo–syyskuun vaihteessa. Ensimmäisen haastattelukierroksen jälkeen pyydämme jatkoon pääseviä henkilöitä tekemään tiiviin tehtävän. Pyrimme saamaan rekrytointiprosessin päätökseen syyskuun aikana.

Tietoa Tukilinjasta

Tukilinja-säätiö on Suomessa ainoa vammaisalan toimija, joka suuntaa tukensa kaikille tuen tarpeessa oleville vammaisille ja pitkäaikaisesti toimintarajoitteisille henkilöille – diagnoosista ja iästä riippumatta. Moni tuen hakija on sirpaleisen tukijärjestelmän väliinputoaja. Pyrimme paikkaamaan yhteiskunnan turvaverkon aukkoja. Kaiken toimintamme tavoitteena on edistää vammaisten ja toimintarajoitteisten henkilöiden osallistumista ja osallisuutta: koulutusta, ammatillista kuntoutumista sekä sijoittumista työelämään tai muuhun yhteiskunnallisesti ja henkilökohtaisesti rakentavaan toimintaan.