Blogilinjalla: Markku

Nuori mies lippalakki päässä.

Kurssipäivän ajatuksia

Tänään olen ollut kurssilla. Laitoin ruokaa muiden ryhmän jäsenten kanssa. Sain varaherätyksen ohjaajilta. Bussi lähti klo 8.40. Kurssi on päivätoimintaa. Elämä on merkillistä toisinaan.

En ole enää onneksi kohdannut niin paljon ilkeitä ihmisiä. Joskus niitä tuli joka päivä vastaan. Mutta kuten sanonta kuuluu, joka puussa on yksi mätä omena eli joukossa on ainakin yksi hölmö ihminen, jos näin voi sanoa ihmisistä hieman karkealla huumorilla.

Nykyään minulla ei ole niin hankala ajatusten tulva. Se oli rankkaa, vuosikaudet mieli koko ajan keksi jotakin ja en saanut otetta keskusteluista. Nyt tilanne on parempi.

En pidä joistakin kuntoutujista, joita tunnen. He arvostelevat muita ihmisiä kaiken aikaa eikä heihin voi luottaa. Minusta on mukavaa kirjoittaa tätä tekstiä ja on mukava, jos joku sattuisi jopa lukemaan tämän.

Minä en pelaa nykyisin enää tietokoneella, se oli suorastaan ajanhukkaa monta vuotta. Voin sanoa kokemuksesta: Älkää hyvät ihmiset käyttäkö elämäämme kokonaan peleihin. Minulla pelaaminen oli pakokeino todellisuudesta. Mutta se ei ole hyvä keino. Kirjoitan lisää taas pian.

t. Markku