Kerro apurahasta

Sinun tarinasi meidän tukenamme

Toimintamme parhaimpia puolia on nähdä, mitä kaikkea apurahamme ovat mahdollistaneet. Siksi olisi mukavaa kuulla sinusta uudelleen. Haluaisitko kertoa, kuinka apuraha on auttanut sinua, mitä olet saavuttanut sen avulla, ja mitä se merkitsee sinulle?

 

Inspiroit tulevia apurahan saajia

Jaamme apurahan saajien kertomuksia somekanavissamme sekä Tukilinja-lehden Lukijafoorumissa. Juuri sinun tarinasi voi olla seuraavalle apurahan saajalle inspiraatio kohti omia tavoitteita.

 

Jaat ilosi apurahasi mahdollistajien kanssa

Samalla osoitat Tukilinja-lehden tilaajille ja lahjoittajillemme, miten suuri merkitys heidän tuellaan on. Varainhankinnan toimivuudellemme on erittäin tärkeää, että viestimme konkreettisia tarinoita työmme tuloksista.

Kerro tarinasi

Annamme sinulle vapaat kädet. Voit kertoa tarinasi juuri sillä tavalla, kuin haluat. Samalla autat myös meitä auttamaan tulevia apurahan saajia.

  • Merkkaa meidät somessa @tukilinja tai tägää #tukilinja
  • Lähetä meille sähköpostia:
  • Postilla: Hermannin rantatie 12B, 00580 Helsinki

Otamme mielellämme vastaan kertomuksen yhteydessä kuvia, piirroksia ja videoita!

Ansaitse tarinallasi

Mikäli tarinasi sopisi Tukilinjan markkinointiviestintään myös jatkossa, tarjoamme materiaalistasi palkkion käyttöoikeutta vastaan. Otamme sinuun tässä tapauksessa yhteyttä. Voit myös ansaita tekijänpalkkion, jos tarinasi hyväksytään julkaistavaksi lehden artikkelisivulla Lukijafoorumin sijasta.